Barcelonai lett a világ második legjobb pizzériája
2024. október 02. írta: Bartha Tibor

Barcelonai lett a világ második legjobb pizzériája

pan01.JPGNem az első eset, hogy katalán étterem kerüljön a legjobb olasz ízek listájára.

Második rangos elismerését kapta idén a Sartoria Panatieri, amely a 'Top Pizza 50' által a második legjobb pizzéria lett Europában, s most még előkelőbb díjban részesült. A Milánóban megtartott 'The Best Pizza Awards'-on, ahol 29 ország 72 városának 100 legjobb pizzériáját rangsorolták, a második helyre rangsorolták a barcelonai pizzériát.

Ám a Rafa Panatieri és Jorge Sastre által alapított étterem nem csak ezt a díjat söpörte be, hanem a 'The Best Pizza Margherita Award' első helyét is magáénak tudhatja.

„Kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy a legjobb helyi termékekkel dolgozzunk, tiszteletben tartsuk a pizzakészítés folyamatait, és egyedi élményt teremtsünk vendégeink számára” – mondta Rafa Panatieri. A maga részéről Jorge Sastre is megköszönte egész csapatának munkáját és erőfeszítéseit: "A világ legjobbjai között lenni nagy megtiszteltetés, amelyet megosztunk velük és helyi beszállítóinkkal"

A Sartoria Panatierinek két étterme található jelenleg Barcelonában; az egyik a Carrer de la Encarnació 51. szám alatt, a barri Gràciaban, a másik pedig a Carrer de Provença 330. szám alatt, Eixample-ben.

Barcelona gazdasági hírei érdekelnek? Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://elconsultor.blog.hu/api/trackback/id/tr5418696106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása